Nieuws: Lancering nieuwe website!

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website!

Met een nieuwe look & feel en automatische aanpassing voor laptop, PC, smartphone of tablet hebben wij getracht  ons aanbod overzichtelijk aan u te presenteren. We hebben getracht het voor u zeer eenvoudig te maken om met een paar muis klikken het juiste product voor uw doeleinden te vinden. Daarnaast kunt u gemakkelijk alle informatie en  technische gegevens downloaden via het product of onder het menu “Downloads”. Ook zullen wij u via de website, nieuwsbrieven en Social media op de hoogte houden van onze producten en nieuwste ontwikkelingen. Mocht u iets missen of meer informatie wensen neemt u gerust contact met ons op wij staan u graag te woord. Wij wensen u veel plezier met uw bezoek  aan onze nieuwe website.

 

Schermafbeelding 2014-02-28 om 08.49.28.

.