Nieuws: Opening Controls breidt assortiment flink uit!

Meedenken in de ontwikkelprocessen van integrale high-security projecten rondom (overheids)gebouwen blijft vanzelfsrpekend onze core business. Onze fabrikanten produceren echter ook elektronische toegangs controle oplossingen welke juist niet voor de high-security markt zijn gecertificeerd. 

 

Voor kleinschalige toepassingen willen wij graag de volgende producten onder de aandacht brengen:

– U&Z elektronische deurkrukken
De elektronische deurkrukken functioneren op batterijen. Bekabeling is overbodig.
De deurkruk is zelfs voorzien van een ingebouwde kaartlezer. Tevens is het mogelijk om de elektronische deurkruk draadloos te laten communiceren met bestaande online toegangs controle systemen.

De elektronische deurkrukken worden ook veelal ingezet in plaats van een bekabeld elektrisch deurslot.

 

 

 

–  EKEY vingerscanners
Met de vingerscanners van EKEY wordt toegangs controle zonder sleutels wel heel erg gemakkelijk gemaakt. Het beheren van vingers wordt uitgevoerd met een smartphone app.

 

 

 

 

– KERI Systems – IntelliProx stand-alone toegangs controle systeem
Het IntelliProx kaart-leessysteem wordt beheerd met een zeer eenvoudig te bedienen draadloos programmeer apparaat. Zo kan elke RFID kaart individueel worden beheerd zonder gebruik te maken van een software applicatie.

 

 

 

 
– ISEO – F900 mechatronische sleutelcilinder
De F9000 mechatronische sleutelcilinders kunnen in elk DIN gestandaardiseerd deurslot worden toegepast. De sleutelcilinders hebben geen batterijen nodig.

De F9000 sleutels worden geprogrammeerd op basis wie-waar-wanneer toegangsrechten. De programmering vindt plaats in het ISEO VEGA software platform.

 

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier.