Nieuws: Safe rooms openen op basis van biometrische verificatie

EKEY vingerscanners worden steeds vaker toegepast om deuren van safe rooms gecontroleerd te kunnen openen. Met een FAR (false acceptance rate) van 1:10.000.000 is dat ook de juiste veilige keuze

Safe rooms zijn vaak erg aangename ruimtes welke in een paniek situatie volledig kunnen worden afgesloten zodat de bewoner of opdrachtgever is veiliggesteld van zijn/haar belagers. Hiervoor worden gecertificeerde deuren, wanden, vloeren en plafonds geplaatst rondom een ruimte waar een aangenaam verblijf kan worden gerealiseerd tot hulp is gearriveerd.

In overleg worden protocollen over het openen van de deuren in een paniek situatie verwekt in technische oplossingen. Met onze jarenlange expertise op het gebied van elektronische toegangs controle oplossingen kunnen wij hedendaagse technieken inzetten om gewenste protocollen uitvoerbaar te maken.

Opening Controls is naast de EKEY vingerscanners ook leverancier van elektrische vergrendelingen welke in gecertificeerde high-security deuren worden toegepast. Ons doel is om de opdrachtgever in een paniek situatie een veilige ruimte te kunnen bieden.

De gecertificeerde high-security deuren kunnen volledig in het design van de omgeving worden opgenomen zodat er geen zichtbaar onderscheid is met de andere deuren in de woning of op kantoor.

Bent u nieuwsgierig geworden en wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina. 

Bekijk hier het Ekey assortiment