Nieuws: Toegangscontrole in de zorg

Opening Controls levert een toegangscontrole systeem in de ouderzorg. 

Opening Controls levert een integrale toegangscontrole oplossing op een nieuwe locatie van een grote Brabantse zorgprofessional. Via een webportal worden de toegangsrechten aan personen toegekend.

Het toegangsbeheer wordt uitgevoerd met intelligente elektronische deurschilden op de cliëntenkamers, kaartlezers op de buitenschil van het complex en tevens kaartlezers op binnendeuren waarmee leefzones worden gecreëerd. Vanwege het dwalende karakter van de cliënten zijn de leefzones ook voorzien van kaartlezers waarmee het weglopen wordt voorkomen.

De deurschilden en kaartlezers zijn uitgerust met de nieuwe “Openow” communicatie modules waarmee het mogelijk is om met een smartphone deuren te openen. De nieuwe modules communiceren via Bluetooth met de smartphones. Toegang is tevens te verkrijgen met RFID polsbandjes voor de cliënten, RFID sleutelhangers voor de zorgprofessionals en RFID kaarten voor familie / vrienden.

Meer informatie over deze of een soortgelijke toepassing? Vraag meer informatie aan via de contact pagina of bezoek onze showroom in Oosterhout (Noord-Brabant).