Missie & Visie Opening Controls

Missie
Door onze begeleiding in het maken van de juiste keuze voor een toegangscontrole systeem en elektrische vergrendelingen levert Opening Controls een oplossing waarmee langdurig naar tevredenheid en bovenal op een veilige wijze deuren kunnen worden geopend en vergrendeld.

Visie
Met de opgedane kennis uit het verleden zijn wij in staat om de R&D afdelingen van onze fabrikanten te inspireren om toegangscontrole systemen en elektrische vergrendelingen te ontwikkelen die aansluiten bij de actuele en toekomstige wensen op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid van onze oplossingen.

Kwaliteit:
Wij brengen u graag de oplossingen met de juiste prijs / kwaliteitverhouding. Onze oplossingen worden grotendeels vervaardigd volgens de hoogste internationale standaarden (DIN /ISO ) Daarnaast zijn veel van onze producten geconstrueerd om te voldoen aan internationaal geaccepteerde normen zoals VDS, UL, EN. Onze leveranciers zijn slagvaardige en onafhankelijke organisaties waar kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie altijd bovenaan staat.