Oktober - Zorgprofessionals

Oktober is een organisatie van gedreven zorgprofessionals. Al meer dan vijftig jaar zetten zij zich in voor kwetsbare ouderen in de regio Kempen, Veldhoven en Waalre.

Het doel van Oktober is om ervoor te zorgen dat ouderen zich thuis voelen, waar ze ook wonen. Hun multidisciplinaire teams richten zich op complexe vraagstukken rondom terminale zorg, spoedzorg, dementie en geriatrische revalidatie.

Project:

Advies/levering en ondersteuning van toegangscontrole op de deuren van bewoners en algemene ruimtes. 

Bedrijfsprofiel

Geschiedenis

Opening Controls is in 2008 gestart als groothandel en distributeur in elektronische vergrendelingen en toegangscontrole systemen. Door krachten en kennis te bundelen is er de mogelijkheid ontstaan om een specialistisch bedrijf te beginnen en in te springen op de vraag vanuit de markt. Door de jarenlange ervaringen is er kennis opgedaan van de markt, producten en totaaloplossingen. Opening Controls heeft vanaf de start in 2008 sterke relaties opgebouwd met gerenommeerde leveranciers en fabrikanten.

Door ons te onderscheiden in producten, kennis, ervaring en toepassingsmogelijkheden, zijn wij al vanaf de start van ons bedrijf van toegevoegde waarde voor onze afnemers en hebben we in de afgelopen jaren samen mogen werken aan mooie projecten en referenties. Wij zijn trots op ons dealernetwerk en plek in de markt!

Werkwijze

In een snel veranderde wereld vindt Opening Controls het belangrijk om innovatief te blijven. Dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij altijd een passende oplossing bieden in een sluit-vraagstuk. Opening Controls importeert, levert en distribueert producten in de Benelux. Door goed naar de vraag van de eindgebruiker te luisteren, kunnen wij een efficiënte en juiste totaaloplossing adviseren. Wij zijn een echte klantgerichte organisatie en staan altijd klaar voor het juiste, meest efficiënte advies. Opening Controls is daarmee een belangrijke schakel tussen eindgebruiker, tussenhandel, fabrikanten en leveranciers.

Vertrouwde Merken

Opening controls werkt samen met een aantal sterke merken, die zich over de jaren altijd goed bewezen hebben. Door een stabiele samenwerking en gezamelijke R&D kunnen wij altijd de beste producten aan onze klanten aanbieden.